top of page

Cykelbokse

VELO-BOXX PRO

Parkér din cykel på en nem og sikker måde! Leder du efter en kvalitetsløsning til nem og sikker parkering af cykler? Velo-Boxx PRO- serien af cykelbokse tilbyder en række sikre cykelparkeringsfaciliteter.

Som et gennemtænkt kvalitetsprodukt, opfylder cykelgaragerne sikkerhed og komfort. Takket være det rigtige valg af materialer, et sofistikeret ergonomisk design og den flotte finish, overstiger Velo-Boxx PRO-serien alle forventninger og garanterer fremragende service før, under og efter placeringen.

For private eller professionelle brugere af en ladcykel, er Velox-Boxx PRO Cargo specielt udviklet. Den ligner de øvrige Velo-Boxx PRO cykelgarager, men er dybere og lidt bredere for at få plads til to ladcykler.

Kort sagt er Velo-Box PRO løsningen, hvor der er lidt plads og ikke mulighed for at bygge en garage, og hvor alle kan parkere deres cykel på en behagelig og sikker måde. 

Velo-Boxx er praktisk og nem at åbne ved hjælp sine to ergonomiske håndtag, som giver alle en mulighed for at åbne og lukke cykelboksen uden at skulle bruge stor kraft og uden at skulle bøje sig over. 

De indbyggede gasfjedre sikrer, at cykelboksen åbner og lukker let, selv for børn (fra 7 år). Disse gasfjedre afbalanceres på stedet og kan justeres af dig eller den tekniske service.

Velo-Boxx kan desuden justeres i højden. Der er tre positioner til placering af gasfjedrene. Dette giver ekstra spillerum, hvis "porten" skal hæves eller sænkes i åben position.

VELO-BOXX PRO CARGO

Er du privat eller professionel bruger af en ladcykel, så får du også en nem og sikker parkering i en Velo-Boxx PRO CARGO, der er specielt udviklet til ladcykler. Den ligner Velo-Boxx PRO, men er blevet gjort dybere og lidt bredere for at få plads til din ladcykel.

VELO-BOX PRO WOW

Vil I opbygge en dele- eller lejeordning af cykler for gæster og turister - eller - en Park&Bike ordning, så kan Velo-Boxx PRO boksene integreres i ordningen og agere som en sikker base i infrastruktur?

Udover at kunne sikre cyklerne mod dårlig vejrlig og tyveri, kan de udstyres med lys og til at oplade el-cykler med egen lader/ladekabel.

Adgangen til boksene kan begrænses med nøgler, RFID nøglekort eller en Mobil app.

VELO-BOXX XL FLEX20

Velo-Boxx XL Flex20 er en unik designet cykelgarage til 20 cykler, der nemt stilles op og som kan udvides med moduler á 10 cykler.

Stålkonstruktionen er delvist svejset og galvaniseret mod korrosion. Endepladerne er lavet i 2 mm galvaniseret stål, der er 2-lags pulverlakeret. 

De bølgende side-/tagplader er lavet i 0,6 mm galvaniseret og lakeret korrugeret stål og siderne er op til 2,0 m høje og midterstykket i taget der sikrer et godt lysindfald i dagslys, er lavet i transparent UV-bestandig polykarbonat.

Velo-Boxx XL Flex20 kan kombineres med LED belysning og et cykelstativ.

bottom of page