top of page

Ladestandere til el-cykler

Model Z

Ved hjælp af et solpanel genererer Model Z-ladestationen strøm fra solen, der lagres i stationens batterier. Derfor kræver den ikke en ekstern strømforsyning og er helt selvforsynende. Har indbygget styring med strømbegrænser & en fejlstrømbryder med en fuldautomatisk indkobling . Model Z-ladestationen er ideel til sikker opladning af cykler, scootere eller scootere, hvor der ikke er adgang til lysnettet.


NYHED! Nu kan du få ZW-ladestationen med en lydløs vertikal vinmølle og endnu mere gratis effekt fra vedvarende energi (se billedkavalkade!)

Model SL

Model SL-ladestationen er designet til sikkert at oplade el-cykler/-scootere. Ladestationen har som standard enten 2 eller 4 stik til sikker opladning og er selvfølgelig vandalsikret. Har indbygget strømbegrænser & en fejlstrømbryder med en fuldautomatisk indkobling  

Model WL

Model WL opladningspunkt er specielt lavet til at placere mod vægge eller på vores galvaniserede cykelstativ. Der er 3 hhv. 4 stik til el-cykler/-scootere. Selvfølgelig er dette opladningspunkt helt vandalsikret.

bottom of page