Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ladestandere til el-cykler

Model Z

Ved hjælp af et solpanel genererer Model Z-ladestationen strøm fra solen, der lagres i stationens batterier. Derfor kræver den ikke en ekstern strømforsyning og er helt selvforsynende. Har indbygget styring med strømbegrænser & en fejlstrømbryder med en fuldautomatisk indkobling . Model Z-ladestationen er ideel til sikker opladning af cykler, scootere eller scootere, hvor der ikke er adgang til lysnettet.


NYHED! Nu kan du få ZW-ladestationen med en lydløs vertikal vinmølle og endnu mere gratis effekt fra vedvarende energi (se billedkavalkade!)

Model SL

Model SL-ladestationen er designet til sikkert at oplade el-cykler/-scootere. Ladestationen har som standard enten 2 eller 4 stik til sikker opladning og er selvfølgelig vandalsikret. Har indbygget strømbegrænser & en fejlstrømbryder med en fuldautomatisk indkobling  

Model WL

Model WL opladningspunkt er specielt lavet til at placere mod vægge eller på vores galvaniserede cykelstativ. Der er 3 hhv. 4 stik til el-cykler/-scootere. Selvfølgelig er dette opladningspunkt helt vandalsikret.