top of page

Smartbænke

Strawberry Smart Bench MINI

Smartbænken er designet med det formål, at let passe til ethvert sted og / eller erstatte forældede bænke. 

Smartbænken er designet med det formål, at let passe til ethvert sted og / eller erstatte forældede bænke. 

  • Ingen vedligeholdelse kræves
  • Let at installere i kun få trin
  • Attraktivt og moderne design
  • 100% solcelledrevet selvstændigt system
  • Samme fodaftryk som en almindelig parkbænk

Strawberry Smart Bench 2

    Smartbænken med den mest omfattende

    sensorpakke på markedet!

Smart Bench 2 bænken er den nyeste i familien. Den har et nyt designsprog, der optager lidt plads på fortovet, har avanceret overvågningsteknologi og giver mulighed for at skræddersy det, der overvåges.

Smart Bench 2 har fire indbyggede opladningskabler, fire USB-porte og to trådløse opladningspladser. Udover opladning af mobile telefoner, tilbyder den gratis WiFi samt overvåger omgivelserne med indbyggede luftkvalitetssensorer

Realtidsdata er let tilgængelige ved hjælp af en mobilapp, hvilket hjælper borgere med at spore den daglige eksponering. Derudover kan kommunens stab trådløst indsamle data om luftkvalitet fra bænken til at hjælpe med at opbygge et billede af evt. problemer og anvise og gennemføre løsninger.

Strawberry Smart Bench

Skaber god forbindelse mellem mennesker

Denne smartbænk er et perfekt opholdssted for fritidsliv og den motiverer folk til at mødes og socialisere. Samtidig forbedrer den måden, folk bruger det offentlige rum, ved at give den fleksibilitet og nytte, der er nødvendig for et mere produktivt fælles-skab og den øger forståelsen af vedvarende energi ved at bringe solens energi ind i menneskers hverdag.Henter data fra miljøet og virker som WIFI spot.

Strawberry Black Tree

Unik skulpturel solar ladestation og WiFi spot til byrummet

Her er ikke kun tale om teknologi eller bare et produkt, men vel nærmere et interessant og meget fleksibelt stykke skulpturelt byrums-inventar, der giver en service til det moderne menneske på farten. Soldreven tilslutningsmulighed og herlighedsværdi i et Smart City miljø – som samtidig giver mulighed for at hvile eller socialisere. Udstyret som WIFI spot og med sensorer der videregiver miljødata via trådløs internetforbindelse.

bottom of page