Dobbeltklik for at begynde at skrive
Dobbeltklik for at begynde at skrive

NEWTEK

Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! Vi kan kun være med til at påvirke den

NEWTEK er et handels & rådgivende ingeniørfirma indenfor LED belysning, smart byrums-inventar og mobilitetsudstyr.  Vi har samlet mere end 30 års erhvervserfaring som giver en meget stor vidensbase og knowhow, at kunne give videre af til vores kunder.


NEWTEK er partnere med flere større producenter, og som agenter, eneforhandlere og distributører, kan vi tilbyde en bred vifte af løsninger og produkter indenfor og på tværs af vores forretningsområder.


Se nærmere på vores udvalg af innovative løsninger; vi håber vi kan tilbyde lige det du søger, men ellers er vi gode til at tilpasse løsninger. Vores løsninger er omhyggelig udvalgt fra meget seriøse leverandører.


Hvorfor vælge os?

Hos NEWTEK stræber vi efter at levere de bedste løsninger og den bedste service. Vores kunder har høje forventninger, og det er vigtigt for os at leve op til dem. 


Som rådgivere står NEWTEK som garant for innovative løsninger, mellem på den ene side kundens ønsker, og på den anden side de installationsmæssige muligheder. 


NEWTEK arbejder naturligvis med kunden i centrum, for at levere optimale løsninger for højeste kunde-tilfredshed. Med dette forstås, at vi leverer i rette tid, inden for det aftalte budget, og med en kvalitet som opfylder behov og forventninger. Vi har eget lager, men leverer ofte direkte fra vores partnere.


NEWTEK kan udføre idéoplæg, målinger og analyser i eksisterende bygninger eller på udendørs anlæg og udarbejde tidsplaner og tilbud, såvel som dimensionering og projektering af selve udførelsen og tilsynet.