top of page

Kundecases - Indendørs belysning

Vojens Hallerne

I forbindelse med en komplet renovering af svømme-badelandets tag, blev belysningen skiftet fra lineære armaturer til T8 lysstofrør til nye lineære LED armaturer fra EVA Optic.

De tidl. 35 stk. armaturer med hver 2 x 58W T8 blev pillet ned, men installationspunkterne genbrugt ved opsætning af 35 stk. 60W EVA AQUA HE LED armaturer med DALI driver.

Hermed spares min. 60% i energi samt min. ligeså meget i service, da armaturerne har en levetid på min. 4 x lysstøfrør.

Kongebrohallen

Både idrætshallen og svømmehallen fik skiftet belysning fra traditionel lysstofrør til LED. Sidstnævnte ifm. med en stor renovering inkl. vand-behandlingsanlægget.

Idrætshallen havde 100 stk. lineære armaturer med 2 x 58W T8 som blev skiftet til 28 stk. 180W + 8 stk. 120W lineære EVA Sport LED armaturer med DALI drivere. Det har givet en energibesparelse på min. 50% samt min. ds. i service.

Svømmehallen havde 39 stk. lineære armaturer med 4 x 58W T8 som blev skiftet til 34 stk. 60W lineære EVA AQUA HE LED armaturer med DALI drivere. Det har givet en besparelse på energi og service på min. 60%.

VCR Viborg

Vestdansk Center for Rygmarvsskade er et højtspecialiceret center, hvor rehabilitering af patienter med lammelser som følge af rygmarvsskade er i fokus. VCR er en del af Neurologisk Afdeling på Regionshospitalet Viborg, selvstændigt beliggende ved Søndersø i Viborg. 

Til centrets varmvands træningsbassin har vi i samarbejde med B-E Installationer, leveret og installeret rumbelysning med EVA AQUA HE LED med DALI styring koblet på CTS anlæg.

Slagelse og Korsør Svømmehal

Slagelse Svømmehal ønskede i deres wellness afdeling, at få renoveret deres ældre undervandbelysning med 250W halogenpærer. Korsør Svømmehal ønskede principielt ds., blot i deres udspringsbassin.

Det blev til en LED løsning med 35W EVA HYDRA LED RGBW med DMX styring til Slagelse og en 45W EVA HYDRA LED MONO til Korsør. 

Med EVA Optics DMX kontrol, kan der køres uendelig mange farvescener fra indbygget styringspanel eller fra en smartphone

FIC Svømme-Badeland

FIC (Fredericia Idrætscenter) er et af Danmarks største indendørs idrætsanlæg på ca. 25.000 m2 med tilhørende stadionanlæg bygget til 1. divisions niveau. Betår i dag af 6 idrætshaller, et bowlingcenter, keglebaner, en svømmehal og et badeland, en café og et moderne træningscenter.

Til svømmehallen og badelandet har vi leveret ny LED belysning fra EVA Optic AQUA HE LED serie. Bl.a. er de tidl. 400W halogenpendler i badelandet, skiftet til 85W LED.

bottom of page