top of page

Etageparkering

Forskellige situationer kræver forskellige typer cykelparkering. Især på store offentlige pladser og foran togstationer, skal mange cykler parkeres hurtigt og nemt og hver dag.

Der er kapacitetsproblemer ved næsten alle off. knudepunkter for transport eller ved skoler og læreanstalter. Løsningen kan være en etageparkering etableret indendørs eller udendørs. Dette koncept fordobler de eksisterende parkeringsområder og bruger dem mere effektivt. 

2-Tier Bike Rack

double-level-bicycle-racks-up-and-down-double-level-rack-racks-for-bike-bikes-manufacturer

Denne merplads tilbydes af vores etageparkeringsløsning. Dette genialt konstruerede cykelstativ giver mulighed for en komfortabel tilpasning af cyklerne over hinanden i to niveauer. Solidt parkeringsstativ i to niveauer fra SAWO - Bike System, hvor der kan vælges separat indkøringshjælp til det øverste niveau. SAWO er en førende producent af metal produkter til cykelparkering siden 1985. 

Det dobbelte etageparkeringsstativ 2-TIER Bike Rack muliggør nem indstilling af cykler på to niveauer. Cyklerne parkeres desuden højdeforstillet (høj-lav indstilling), så det ledige rum bruges optimalt, og til maksimalt antal cykler. 

Da cykelstyr i dag har en bredde på op til 700 mm, anbefaler vi en indstilling af stativet til hjulafstand 400 - 450 mm, for at få en nem og problemfri parkering. Parkering på og af en cykel fra et stativ i 2-TIER Bike Rack, er ekstremt simpelt og kræver ikke meget kraft fra brugeren, takket være hjælp fra aktuatorer, der understøtter disse handlinger.

På grund af det modulære design kan 2-TIER Bike Rack udvides og kan også leveres, så det kan bruges på begge sider. Alle konstruktionsdele er lavet af højkvalitets-stål som er varmgalvaniseret, så de kan installeres både inde og ude!

stojaki-dwupietrowe-pietrowe-sawo-9.jpg
2-TIER_edited.jpg

Udendørs etageparkering

stojaki-dwupietrowe-pietrowe-sawo-8-1-1536x1276.jpg
double-level-bicycle-racks-up-and-down-double-level-rack-racks-for-bike-bikes-manufacturer
double-level-bicycle-racks-up-and-down-double-level-rack-racks-for-bike-bikes-manufacturer
bottom of page