top of page

Etageparkering

Forskellige situationer kræver forskellige typer cykelparkering. Især på store offentlige pladser og foran togstationer, skal mange cykler parkeres hurtigt, nemt og sikkert hver dag.

Der er kapacitetsproblemer ved næsten alle off. transportcentre. Løsningen er etageparkering. Dette koncept fordobler de eksisterende parkeringsområder og bruger dem mere effektivt. 

PRO Etage'2'

Denne merplads tilbydes af vores etageparkeringsløsning. Dette genialt konstruerede cykelstativ giver mulighed for en komfortabel tilpasning af cyklerne over hinanden i to niveauer. Solidt parkeringsstativ i to niveauer fra schweiziske Velopa AG, hvor der kan vælges separat indkøringshjælp til det øverste niveau. 

Det dobbelte etageparkeringsstativ Etage'2' muliggør nem indstilling af cykler på to niveauer. Cyklerne parkeres desuden højdeforstillet (høj-lav indstilling), så det ledige rum bruges optimalt, og til maksimalt antal cykler. 

Da cykelstyr i dag har en bredde på op til 800 mm, anbefaler vi en indstilling af stativet til hjulafstand 40 - 45 cm, for at få en nem og problemfri parkering. På grund af den optimerede løftestangseffekt under løfte- og sænkningsprocessen kan Etage'2' leveres med eller uden gasstøddæmpere. 

I udviklingen af ​​Etage'2' og i samarbejde med BFM (Mobility Office AG, Bern), er vigtige kriterier såsom styrbredder og -højder, stelhøjden, sædehøjden, cykelkurve (foran og bag), overvejet. Etage '2' giver derfor optimale betingelser for alle typer cykler og muligheden for at sikre cyklen mod tyveri med en lås. Støttebjælken på strækstangen (valgfri), der berører cyklens ramme, kan effektivt beskyttes med Velopa 'Velo-Protect'. 

På grund af det modulære design kan Etage'2' udvides og kan også leveres, så det kan bruges på begge sider. Alle konstruktionsdele er varmgalvaniseret stål og alle befæstelseselementer er holdt i rustfrit stål.

Etage2 (Basic, Medium, Top)

Etage2Plus

Indendørs

Udendørs

bottom of page