top of page

Cykelservicestation II 

Care4bikes

care4bikes cykel servicestation er en eksklusiv, dansk designet servicestation til cykler, der henvender sig til kommuner, bolig-foreninger og virksomheder, der ønsker at forkæle cyklisterne.

Mangler dækket luft eller skal cyklen justeres,

repareres, har care4bikes det værktøj der skal til med to stk. multi-tools i rustfrit stål og en indbygget manuel cykelpumpe, med pumpe-hoved til alle gængse ventiltyper.

care4bikes er udført i robust og vedligeholdelsesfrit stål og tilbydes som et stand-alone produkt eller sammen med andre produkter fra samme designfamilie, såsom WAVE-stream vandstationen og rack4bikes cykelstanderen.

Sikker og nem ophængning af cyklen

De to arme kan indstilles til to forskellige niveauer for god komfort og ergonomisk arbejdshøjde for både voksne og børn. Cyklen hænges op, når det er nødvendigt at justere eller reparere. Muligt at servicere 2 cykler på samme tid.

care4bikes er en servicestation, der gør cykelrejser endnu mere attraktive. Ideel til din by eller kommune eller region - langs cykelstier, i byrummet og ved trafikale knudepunkter såsom stationer for busser, letbane eller tog.

care4bikes giver stabil fastgørelse af herre-, dame og børnecykler i god arbejdshøjde. Rammen på cyklen hænges på de to gummibelagte beslag. De integrerede værktøjer er beskyttet bag kabinettet og sikkert fastgjort til stærke rustfri stålwires. Den indbyggede luftpumpe er enten manuel betjent med fodpedal i rustfrit stål eller automatisk med trykknap der aktiverer luftkompressor. Kompressorens tryk kan indstilles på en pressostat med manometer.

bottom of page