top of page

Cykelservicestation 2 (manuel)

care4bikes

care4bikes cykel servicestation er en eksklusiv, dansk designet servicestation til cykler, der henvender sig til kommuner, bolig-foreninger og virksomheder, der ønsker at forkæle cyklisterne.

Mangler dækket luft eller skal cyklen justeres,

repareres, har care4bikes det værktøj der skal til med to stk. multi-tools i rustfrit stål og en indbygget manuel cykelpumpe, med pumpe-hoved til alle gængse ventiltyper.

care4bikes er udført i robust og vedligeholdelsesfrit stål og tilbydes som et stand-alone produkt eller sammen med andre produkter fra samme designfamilie, såsom WAVE-stream vandstationen og rack4bikes cykelstanderen.

Sikker og nem ophængning af cyklen

De to arme kan indstilles til to forskellige niveauer for god komfort og ergonomisk arbejdshøjde for både voksne og børn. Cyklen hænges op, når det er nødvendigt at justere eller reparere. Muligt at servicere 2 cykler på samme tid.

Velo-Boxx BRS

Velo-Boxx BRS (Bike Repair Station) er en 3-i-1 servicestation, der gør cykelrejser endnu mere attraktive. Ideel til din by eller kommune, i din virksomhed, på arrangementer, til cykelvenlige hoteller eller på camping-pladser.

Stabil fastgørelse af både herre- og damecykel cykel i arbejdshøjde. Rammen på herrecyklen hænges på de to beslag og kvindecyklen med sin sadel mellem de to beslag. De integrerede værktøjer er beskyttet bag en solid dør og er sikkert fastgjort til stærke kabler. Endvidere en indbygget professionel luftpumpe.

bottom of page