top of page

Cykelstativer

PedalParc® Basic

PedalParc basic holder cyklen vridningsfrit og sikkert på den mest stabile komponent, pedalakslen.

Cyklen håndteres ubesværet med én hånd ind og ud af PedalParc, uden at skulle træde ind mellem de allerede parkerede cykler.

PedalParc's grundlæggende konstruktion gør det muligt at montere stativet uden fundament og på hældende overflader op til 12° hældning. Et rækkestativ kan bygges op enhver ønsket længde og udføres med høj-lav indstilling af cyklerne. 

Det robuste design er vandalsikret og fremstillet til en langt levetid. Konstruktionen er desuden skånende og sikker for cyklen!

Vigtige fordele ved PedalParc:

➜ pladsbesparende med op og ned positionering

➜ fundament er ikke nødvendig

➜ Kan tilpasses til ujævne flader

➜ Lang levetid og vandalsikret

PedalParc® Flexo

Ud over de grundlæggende funktionelle fordele ved PedalParc serien, gør modellen Flexo det muligt, at vende cyklernes indføringsretning fra 90° til +/- 45°.

PedalParc Flexo er cykelstativet til alle typer cykler, hvad enten det er en City cykel, MTB med skivebremser, en racercykel eller en børnecykel.

Cykelstativet holder enhver cykel sikker i Park position. 

Ved parkering drejes den højre pedalaksel automatisk i cykelstativets slidse. Cyklens stel og baghjul fastgøres til sidst let til sidepanelet.

Karussell-Parker Pro

Karrusell-Parker Pro kan opstilles fritstående eller som fastgjort til underlaget. Ujævnheder i underlaget vil optages og udlignes af tværbenets nivelleringsfunktion. Stativet har plads til 12 cykler (heraf op til 4 el-cykler) og kan drejes 360°, så alle cykler let er tilgængelige og muliggør, at det kun er nødvendigt med et adgangsområde. Pladsforbruget er lavet med en diameter på 2,7 m og en loftshøjde på 2,1 m.

Ved integreret i elevatoren armerer gasfjedersystemet Karussell-Parker Pro indeholder en praktisk løftefunktion, den behagelige og strømbesparende til og fra parkering tillade. Lidt at trække på sadlen glider cyklen langsomt op og ned til parkering igen.Ved anvendelse af højkvalitets gasfjedre og kuglelejer

Karrusell-Parker Pro er absolut vedligeholdelse og problemfri, designet til brug i mange år. Sammen med det specielle cykelparkeringshub "BikeSilo" kan der hurtigt etableres en udendørs cykelparkering med sikret adgang.

Velo-Mat ® Solo

Velo-Mat® Solo cykelparkeringsystemet sparer gulvplads ved montering på væggen - individuelt eller i en række. En model til normale cykler og en til el-cykler (maks. 28 kg.)

➜ Træk cyklen tilbage med en let sving og løftearmen løftes op.

➜ At parkere cyklen skal du blot trække cyklen i sadlen indtil løftearmen går i indgreb.

Flat-Bike-Lift

Med Flat-Bike-Lift kan man med en lille Indsats, parkere sin cykel under loftet i garagen eller kælderen og spare plads. 

Med et lille håndtryk trykker du på løftesystemet, som automatisk sætter cyklen i en vandret position under loftet. Skal cyklen bruges igen, trækker man blot armen med håndtagene ned til løftesystemet kommer i lodret stilling.

Flat-Bike-Lift fås i 3 størrelser / højder, som tager højde for forskellige lofthøjder. 

bottom of page