top of page

Cykelservicestation 1

PRS SCANDIC og LV2

PRS SCANDIC og LV2_edited.jpg

PRS SCANDIC og LV2 er cykelservicestationer udviklet til det skandinaviske klima. I versionen af galvaniseret stål og i versionen af rustfrit stål (AISI 304) - begge med pulverlak - klarer de korrosionsklasse 4(5). 

PRS SCANDIC og LV2 servicestationerne leveres i mange udgaver:

  1. Uden dør 

  2. Med dør med magnetlås (kun SCANDIC)

  3. Med dør og nøgle-/magnetlås (kun SCANDIC)

  4. Som separate enheder (reparationsstation og håndpumpestation)

Der er et større antal værkøjer at vælge imellem, men som standard er sættet ret komplet (billede). Værktøjerne er ophængt i coatede stålwires med rustfri svirvel, så værktøjerne er nemme at håndtere og wirerne ikke filtres. Pumpen har manometer og rustfrit stempel, der klarer dæktryk helt op til 10 bar. Ventilhovedet i letmetal er naturligvis til alle de gængse ventiltyper. Til stationen kan også leveres en hjulholder.

PRS SCANDIC er med en højde på ca. 1,4 m høj ret kompakt og vejer fra under 50 kg, medens PRS LV2  er et nummer større med ca. 1,6 i højden, og > 70 kg. De behøver ikke nødvendigvis egne betonfundamenter, men kan fastgøres på betonfliser eller fast støbte sokler, med vores tyverisikrede bolte.

QR koden på stationens forside kan gratis scannes med en smartphone for tips og vejledninger på engelsk/tysk og med små videoer.

PRS SCANDIC og LV2 kan personaliseres med op til 19 forskellige RAL farver samt skrift/logo i vejrbestandig folie. QR koden på fronten af stationen, giver via en smartphone, adgang til tips om reparationer og justeringer.

Team Zougg.jpg
bottom of page