top of page

Cykelservicestation 1 (manuel)

PRS SCANDIC

PRS SCANDIC er en cykelservicestation specielt udviklet til det skandinaviske klima. I versionen af galvaniseret stål med pulverlak klarer den korrosionsklasse 4 og i versionen af rustfrit stål med termoplastisk lak klarer den korrosionsklasse 5.

PRS SCANDIC servicestationen leveres i mange udgaver:

  1. Uden dør 
  2. Med dør
  3. Med dør og nøglelås
  4. Med dør og lås med møntindkast (= indkøbsvogne)
  5. Som separate enheder (reparationsstation og håndpumpestation)

Der er et større antal værkøjer at vælge imellem, men er som standard ret komplet (billede). Værktøjerne er ophængt i coatede stålwires med rustfri svirvel, så værktøjerne er nemme at håndtere og wirerne ikke filtres. Pumpen har manometer og rustfrit stempel, der klarer dæktryk helt op til 10 bar. Dysehovedet er naturligvis til alle de gængse ventiltyper. Til stationen kan også leveres en hjulholder.

PRS SCANDIC modelserien er med en højde på ca. 1,4 m høj ret kompakt og vejer fra under 50 kg, hvorfor den ikke nødvendigvis behøver eget betonfundament, men kan fastgøres i fliser eller fast støbt underlag, med vores tyverisikrede bolte.

QR koden på stationens forside kan gratis scannes med en smartphone for tips og vejledninger på engelsk/tysk og med små videoer.

PRS SCANDIC kan personaliseres med op til 19 forskellige RAL farver samt skrift/logo i vejrbestandig folie. QR koden på fronten af stationen, giver via en smartphone, adgang til tips om reparationer og justeringer.

bottom of page