top of page

Funktionelle cykelparkeringssystemer til alle miljøer

Takket være et cykelstativ, -holder og -ophæng, kan cykler parkeres ordentligt og beskyttes i de mindste rum. Man behøver ikke at skulle parkere op mod en væg, et rækværk, en lygtepæl eller træ eller frit på fortovet. Fordi på sådanne pladser, skaber mange cykler hurtigt et kaotisk gadebillede, og cyklerne bliver i bedste fald beskadiget - i værste fald nemmere stjålet. Det behøver ikke at være sådan!

Den perfekte cykelparkeringsløsning til ethvert forhold

Gode ​​og funktionelle parkeringssystemer til cykelmobilitet i det offentlige rum er vigtigere, end man måske synes ved første øjekast. For cyklister er det nemlig vigtigt, at der er visse ting opfyldt, når det kommer til en parkering. For eksempel, at deres cykel kan parkeres sikkert, bekvemt og systematisk.

- Forskellige situationer og givne forhold, kræver forskellige typer cykelparkeringsløsninger. 

På større banegårdet kræves løsninger, hvor der skal parkeres mange cykler på et snævert areal. De mange cykler skal have hurtig, men stadig sikkert kunne parkeres - f.eks i vores etageparkering Velopa Etage'2 ' stativ. 

Visse cykelpendlere kræver højsikret parkering tæt på omstigningen til offentlig trafikmiddel. De vil kunne få gavn af vores smarte BIKEEP Smart Rack stationer, hvor der er videoovervågning, og adgang er med et loyalitetskort (eks. Rejsekortet) eller en mobil app, der kan oplyse om ledige pladser og give en gps-rejseplan hen til pladsen. Der er mulighed for at vælge varianten med indbygget opladning af el-cyklens batteri, medens cyklen er parkeret. Også ladcykler kan anvende stationen, ved typisk at bakke op til standeren! 

Skoler og større pladser er mere egnede til enkle cykelholdere. Her viser vores PedalParc stativer deres værdi. Disse cykelstativer er nemme at stille op og velegnet til alle typer af cykler, og holde hver cykel sikkert i parkeringsposition. Cyklerne parkeres uden besvær med den ene hånd og kørt væk fra stativet uden at skulle ind mellem de allerede parkerede cykler.

bottom of page