top of page

Ladestandere til EV (biler)

Ecotap udvikler ladere til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere).

Ecotap udvikler ladestationer til E-Mobilitet (elbiler, elmotorcykler, elcykler og elscootere) og blev grundlagt i 2011 af tre iværksættere med baggrund i mobilitetssektoren, herunder CEO Kees van Bergen, med det formål at udvikle ladestationer til E-Mobilitet.

Vores ladestationer tilbyder maksimal brugervenlighed og er modstandsdygtige over for vandalisme. Som holdbare, integrerede komponenter giver de den bedst mulige langsigtede service til både brugeren og stationens ejer. 

Vi har en omfattende erfaring indenfor mobilitetssektoren, og vores udvikling har til formål at forbedre levevilkår og miljø.

Opladningsløsninger til E-Mobilitet

Vi tilbyder opladningsløsninger til boliger (BtC) og private og offentlige virksomheder (BtB/BtG). Ecotaps ladestationer er genkendelige, omkostningseffektive og nogen kan endda være selvforsynende på solenergi.

Effektive, miljøvenlige opladere

Ecotaps ladestationer kommer som standard med et minimalt, grønt design og undgår unødige belastninger på miljøet. De er yderst effektive og sikrer miljørigtig mobilitet. Stationen kommunikerer med køretøjet og kan herved tilpasse den passende maksimale opladning.

Ladestationerne kan også færdiggøres i klientens egen stil og / eller farve. Produktdesignet er ikke kun æstetisk, men muliggør også effektivitet under montering, opbevaring og transport. På grund af deres vandalsikring er vedligeholdelses- og udskiftningsomkostningerne minimale, og vi tilbyder 1 års garanti med mulighed for at tilkøbe 5 års garanti.

Kvalitetssikring

Ecotaps ladestationer bliver samlet på egen montagefabrik i Boxtel, Holland. I området har vi egen metalfabrikation og flere store underleverandører ligger i umiddelbar nærhed.

Vores portefølje består primært af egenudviklede hardware og vores eget intelligente styringssystem. De anvendte komponenter testes løbende ud fra deres oprindelse, funktionalitet og holdbarhed.

Ecotap anvender retningslinjerne for OECD (Organization for Economic Cooperation and Development) som grundlag for indkøb, drift og supply chain management.

bottom of page