top of page

Cykeloverdækninger/-skure

CYKELSKURE

Modulære cykelskure - Designet til at passe ind overalt! Et moderne modulært design der giver mulighed for den nødvendige

størrelse. Specielt godt valg til parkering af dyre cykler, el-cykler og el-scootere ved stationer, domiciler eller campus. Kan også - evt. kombineret med vores læskærme / cykelbokse som et Park+Bike koncept ved indfaldsveje. Adgang til skur (og bokse) med nøgle, nøglekort eller mobil app.

Cykelskurerne er konstrueret, så de efter behovet, kan udvides på bredden og længden, så størrelsen passer perfekt. Et bredt udvalg af beklædningsmaterialer som træ, perforeret metalplade eller røget glas er de muligheder, du kan vælge imellem. Kontakt os, og vi vil skabe en løsning, der passer perfekt til dine behov

OVERDÆKNINGER

Overdækning af cykelparkering - i runde eller lige former

Bag den individuelle tilpasning er et omkostningseffektivt og gennemtænkt modulært system. Kombineres evt. med aflåselige cykelbokse.

CYKELBOKSE

Aflåselige bokse til opbevaring af en eller to cykler. Vi har forskellige typer til udendørs placering! 

Kan leveres med føringsskinne til cyklen og holder til forhjulet samt kroge til at hænge sit tøj eller hjelm. Adgang med nøgle, RFID kort eller PIN kode. Udført i varmgalvaniseret stål, men kan leveres lakeret i RAL farve eller med andre.  

bottom of page