top of page

Ladeskabe 

ECO Charge 

Praktisk opbevaring og opladning af cykelbatterier i alle miljøer!

Med ECO Charge BIKE skabene til indendørs (ID) og udendørs (OD) brug, kan cykelbatteriet trygt opbevares og oplades, mens cyklen er parkeret. Det tunge og besværlige batteri skal altså ikke transporteres med på arbejdet, i skole eller på indkøb.


Skabene har en robust og gennemtænkt konstruktion med forsænkede hængsler og separate låse. Med integrerede strømstik i hver boks, kan man oplade litium-ion batterier. Hver boks har god ventilation - og opvarmning til udendørs brug - for det bedst mulige batterimiljø. Efter behov kan adgangen sikres med hængelås, nøglelås, elektronisk kodelås, RFID kortlås eller APP lås - evt. tilsluttet og integreret i eksisterende eller nye adgangssystemer.


Skabet kan være en vigtig del af brandsikringsarbejdet, da det gør det muligt at opbevare batterierne et kontrolleret sted og dermed minimere skaden i tilfælde af brand. 

ECO Charge ID BIKE

En fleksibel letvægter med god ventilation og lås efter behov. Kan nemt monteres på en væg, men kan også placeres på et stativ. 

Fra 3 - 6 bokse.

ECO Charge Classics

Et ladeskab til elcykel batterier, som også kan bruges til laptops, tablets og mobiltelefoner. Det har en indbygget blæser for at optimere batterimiljøet. 

Fra 5 - 12 bokse.

ECO Charge OD Bike

Et ladeskab der egner sig til både inden- og udendørs brug. 

Skabet er udstyret med termostatstyret varmelegeme for at temperere batterierne samt god ventilation og automatisk afløb.

Fremstilles i enten galv. stål (sort) eller rustfrit stål (grå) -        med 8 bokse

Eksempler på applikationer

Bokse med ladestationer

E~BOX

Ladestationen E~boks giver en ukompliceret ladning af batterier til elektriske cykler og sikrer samtidig en tyverisikret opbevaring af cyklistens personligt udstyr, såsom cykelhjelm, regntøj etc.


Kan leveres med forskellig adgang - eks. en cylinderlås eller el. kodelås til faste tildelte bokse og har en praktisk udskæring i boksens dør, til nem gennemføring af laderens kabler. 

  • Fremstillet af galvaniseret 1,0 mm stålplade, Krop og dør er pulverlakeret i lysegrå RAL 7035.(andre RAL farver på bestilling).
  • Cylinderlås inkl. 2 nøgler. Aluminiumsskilt med sort-hvid indgravering af boks numre (max. 3 cifre)
  • Udv. mål: H 370 x W 390 x D 350 mm
  • Ekskl. de elektriske forbindelser, forsyningskabler samt lev. og installation af stikkontakten (leveres af kunden / en autoriseret el-installatør)

Skitse: E~boks placeres ideelt på vandrette stivere i cykeloverdækningen eller på en væg. 

bottom of page