NEWTEK

Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! Vi kan kun være med til at påvirke den

Nyhedsblog

NEWTEK bliver dansk distributør for Ecotap B.V.

Opslået d. 2. marts 2019 kl. 13.15

Fra 1. marts 2019 starter Ecotap officielt salg og distribution af sit program for ladestandere til elbiler gennem NEWTEK.Ecotap B.V., der har hjemme i Boxtel i Holland og skabt af tre lidenskabelige iværksættere med omfattende baggrunde indenfor mobilitetssektoren, er i dag en af Europas førende og mest innovative producenter af ladestanderer til elbiler, elcykler og elscootere.

Virksomheden og dens ejere involverer sig løbende i indsatser, der bidrager væsentligt til at forbedre, ikke kun menneskers livsmiljø, men miljøet generelt. I 2018 vandt Ecotap det største enkeltudbud i EU på 4.200 offentlige ladestanderer til elbiler samt var den første producent der opnåede den, i Tyskland, krævende typegodkendelse - ”Baumusterprüfbescheinung”.

For NEWTEK, der har repræsenteret Ecotap herhjemme siden 2016, er det en ny og spændende udvidelse af det nuværende E-mobilitetsprogram. ”Vi valgte fra starten af samarbejdet, at satse på salg af Ecotaps ladestandere til elcykler, da dette marked er i en kraftig vækst” forklarer adm.dir. Morten Nyholm Jensen. ”Det har dog altid været hensigten, at når der kom gang i elbilsmarkedet, ønsker vi at spille en rolle som leverandør til den danske infrastruktur”

Kategorier: Ingen