NEWTEK

Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! Vi kan kun være med til at påvirke den

Smart bænke

    NYHED! - Strawberry Smart Bench City


Smart bænken med den mest omfattende sensorpakke på markedet!


Smart Bench City smart bænken er den nyeste i familien. Den har et nyt design-sprog, der optager lidt plads på fortovet, har avanceret overvågningsteknologi og giver mulighed for at skræddersy det, der overvåges.


Smart Bench City har fire indbyggede opladningskabler, fire USB-porte og to tråd-løse opladningsplader. Udover opladning af mobile telefoner, tilbyder den gratis WiFi samt overvåger omgivelserne med indbyggede luftkvalitets-sensorer


Realtidsdata er let tilgængelige ved hjælp af en mobilapp, hvilket hjælper borgere med at spore den daglige eksponering. Derudover kan kommunens stab trådløst indsamle data om luftkvalitet fra bænken til at hjælpe med at opbygge et billede af evt. problemer og anvise og gennem-føre løsninger.

 
Strawberry Smart Bench

Skaber god forbindelse mellem mennesker

Denne smart bænk er et perfekt opholdssted for fritidsliv og den motiverer folk til at mødes og socialisere. Samtidig forbedrer den måden, folk bruger det offentlige rum, ved at give den fleksibilitet og nytte, der er nødvendig for et mere produktivt fælles-skab og den øger forståelsen af vedvarende energi ved at bringe solens energi ind i menneskers hverdag.Henter data fra miljøet og virker som WIFI spot.
   Strawberry Black Tree 

Unik skulpturel solar ladestation og WiFi spot til byrummet

Her er ikke kun tale om teknologi eller bare et produkt, men vel nærmere et interessant og meget fleksibelt stykke skulpturelt byrums-inventar, der giver en service til det moderne menneske på farten. Soldreven tilslutningsmulighed og herlighedsværdi i et Smart City miljø – som samtidig giver mulighed for at hvile eller socialisere. Udstyret som WIFI spot og med sensorer der videregiver miljødata via trådløs internetforbindelse.
Ecotap® Solar Bench
 
Smart byrumsinventar i poleret beton til ren sol eller som hybrid

En serie robuste solare ladestationer formet i enkelt formsprog som borde og bænke i poleret beton til det urbane miljø. 

Fås standard som bænken "Smart City" og bord/bænke-sættet "Smart 2 Work. Det robuste solpanel er specielt udviklet til udendørs byrum. Det består af tre separate dele der arbejder individuelt, så udækkede solceller kan genere energi. En transparent akrylat plastplade, beskytter solpanelet. Den sikrer også, at sædet ikke bliver for varmt på en sommerdag.
Solar Solids
Seats Solar

  Solid smart bænk 


Solar ladestation udformet i et enkelt formsprog som solid bænk i poleret beton. Via USB kabel kan mobile enheder lades op med eget kabel og evt. give tilgang til internettet (Wi-Fi forberedelse er ekstra).


Bænken kan kombineres med andre betonbænke/borde i ds. designlinje "Solids & Seats".

       

                                                        Ecotap® Z


                                        Få mere ud af opladesøjlen


Den solare opladesøjle Model Z med 2 eller 4 stik (1x230V og 2xUSB), kan meget nemt omdannes til et hvile-, arbejds- og mødested.


Med vores picnicbord eller runde bord, kan man arbejde, hvile eller socialisere omkring søjlen, medens ens elektronik eller E-cykel / scooter får tilført energi direkte fra solen eller batteripakken.