NEWTEK

Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! Vi kan kun være med til at påvirke den

Smart bænke

       

                                        Strawberry Smart Bench MINI


Smart bænken er designet med det formål, at let passe til ethvert sted og / eller erstatte forældede bænke. 


Forestil dig denne bænk i enhver park, ved legeplads, indkøbscenter eller på campus, hvor den vil give ene-stående oplevelser, og tilskynde folk til at bruge mere tid på at engagere sig med hinanden.


  • Ingen vedligeholdelse kræves
  • Let at installere i kun få trin
  • Attraktivt og moderne design
  • 100% solcelledrevet selvstændigt system
  • Samme fodaftryk som en almindelig parkbænk

      

      Strawberry Smart Bench 2


    Smart bænken med den mest omfattende   

    sensorpakke på markedet!


Smart Bench 2 smart bænken er den nyeste i familien. Den har et nyt design-sprog, der optager lidt plads på fortovet, har avanceret overvågningsteknologi og giver mulighed for at skræddersy det, der overvåges.


Smart Bench 2 har fire indbyggede opladningskabler, fire USB-porte og to trådløse opladningspladser. Udover opladning af mobile telefoner, tilbyder den gratis WiFi samt overvåger omgivelserne med indbyggede luftkvalitetssensorer


Realtidsdata er let tilgængelige ved hjælp af en mobilapp, hvilket hjælper borgere med at spore den daglige eksponering. Derudover kan kommunens stab trådløst indsamle data om luftkvalitet fra bænken til at hjælpe med at opbygge et billede af evt. problemer og anvise og gennemføre løsninger.


Strawberry Smart Bench

Skaber god forbindelse mellem mennesker

Denne smart bænk er et perfekt opholdssted for fritidsliv og den motiverer folk til at mødes og socialisere. Samtidig forbedrer den måden, folk bruger det offentlige rum, ved at give den fleksibilitet og nytte, der er nødvendig for et mere produktivt fælles-skab og den øger forståelsen af vedvarende energi ved at bringe solens energi ind i menneskers hverdag.Henter data fra miljøet og virker som WIFI spot.
   Strawberry Black Tree 

Unik skulpturel solar ladestation og WiFi spot til byrummet

Her er ikke kun tale om teknologi eller bare et produkt, men vel nærmere et interessant og meget fleksibelt stykke skulpturelt byrums-inventar, der giver en service til det moderne menneske på farten. Soldreven tilslutningsmulighed og herlighedsværdi i et Smart City miljø – som samtidig giver mulighed for at hvile eller socialisere. Udstyret som WIFI spot og med sensorer der videregiver miljødata via trådløs internetforbindelse.