Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Cykelserviceudstyr til sporten

Bikefix

Bikefix er en simpel, men solid servicestation med rustfrie stålwirer til værktøjerne. Med sin smartphone kan man ved at scanne QR- koden på standeren, få tilgang til diverse reparationsinstruktioner på engelsk. Cyklen kan ophænges i Bikefix under saddelen / ved saddelpinden, så begge hjul kan drejes frit.

Bikefix Deluxe

Bikefix Deluxe er en servicestander med optimeret ergonomi for alle typer cyklister og cykler. Den kan bruges offentligt, men er også populær ved cykelsporten - BMX / MTB / CROSS.

Bikefix Deluxe leveres med værktøj i rustfri stålwires der trækkes ud af stationen når de skal i brug. Det forhindrer unødvendig slitage og at værktøjerne og wirerne eksponeres unødvendigt for små børn. Fronten af stationen har en en solid udskiftelig plade som tåler slag fra værktøjerne uden at der afsættes mærker.

Med sin smartphone kan man ved at scanne QR koden på standeren, få tilgang til div. reparationsinstruktioner på engelsk. Cyklerne kan hænges op i sadlen / saddelpinden eller man kan tilkøbe hjulholderen Wheel Chock. Desuden kan tilkøbes cykelpumpen Manuella-1 eller -2.

Manuella cykelpumpe

Manuella-1 er en manuel ikke-elektrisk cykelpumpe i rustfri udførelse og stålarmeret luftslange. Manuella-2 er udstyret med trykmåler.

Pumpen leveres med et fastmonteret ventil-hoved, der passer til alle gængse ventiltyper. Begge modeller kan leveres som en separat enhed eller til fastgørelse på Bikefix Deluxe.

Wheel Chock

Wheel Chock er en hjulholder i et simpelt design til en simpel funktion. Den holder cyklen fast, så du nemmere kan pumpe eller justere den.

Wheel Chock kan leveres som en separat enhed eller til fastgørelse på Bikefix Deluxe.

Bikewash

Bikewash vaskestationen omfatter vandalsikret vandslange og -dyse med rustfrit stålbeslag. Dysen er optimeret til stor rengøringsevne, uden at beskadige cykellejer, samtidig med at vandforbruget reduceres. 

Stationen kræver kommunale vandtilførsel og afløb.. Flaskefyldning er en ekstra funktion.

Materiale: laserskæret stål, CNC bearbejdet rustfrit stål

Værktøjer: Vandslange, kæde/tandhjulsbørste, skrubberbørste, stelbørste, hjulbørste