NEWTEK

Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! Vi kan kun være med til at påvirke den

Nyhedsblog

På ferie i din el-bil? - Sådan bliver det en leg!

Opslået d. 22. juli 2019 kl. 10.15

Den elektriske bil er langt fra ny i vores gadescene. Men stadig mange mennesker er tvivlende overfor, at tage på en ferie med en elbil. Selv om det kunne have været en legitim bekymring i fortiden, er det i sommeren 2019 langt mere almindeligt i mange lande.
Hvad har ændret sig?

Få ting går så hurtigt som udviklingen inden for elektrisk og bæredygtig kørsel. Kig bare 5 år tilbage, hvor mange mennesker  ikke kunne forestille sig en bilferie med en el-bil. 

Nu bør det ikke længere være et problem! Antallet af ladestationer i ​​Europa, er de sidste par år vokset enormt, hvilket gør dækningen på din rute meget bedre.

Men bilerne selv har også gjort betydelige fremskridt; Det forbedrede udvalg af mange biler betyder, at du kan køre længere, og du har brug for et opladningssted oftere.


Forskel på E-Mobilitets indsatsen ned gennem Europa

Der er stadig forskelle mellem landenes indsatse på området. Og du bemærker det som en bilist hovedsagelig i dækningen af ​​opladningspunkter.

Når du kigger på mange udvalgte bilferielande, er du ofte på det rigtige sted: Holland, Belgien, Tyskland, Østrig og Frankrig investerer meget i elektrisk kørsel (og derfor også i opladning). Norge, Sverige, Polen og Estland er kendte for at være meget elektrisk venlige, men selvfølgelig skal man krydse andre lande.

 

Planlæg din rute - tjek dit betalingskort

Ligesom du er vant til med din benzin eller dieselbil, tænker du naturligvis din rute igennem. Så find ud af på forhånd, hvor du kan finde opladningspunkter, når du har bestemt ruten.

Opladning langs hovedveje er ofte ikke noget problem, men du skal også kunne køre de sidste stykker til din destination, komfortabelt. Det er ikke ubetydeligt, om du også kan bruge dit betalingskort på opladningsstederne. Bedre "safe than sorry"! Kontroller på forhånd, hvor du kan oplade!


Du kan f.eks. Bruge Ecotap Mobil app'en til at tjekke dine opladningspunkter indenfor Europa. På denne måde ved du hurtigt, hvor du kan finde opladningspunkter på din rute, og du kan tage på ferie uden bekymring. - OGSÅ elektrisk!

Kategorier: Ingen