NEWTEK

Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! Vi kan kun være med til at påvirke den

Nyhedsblog

vis:  hele indlæg / kort version

På ferie i din el-bil? - Sådan bliver det en leg!

Opslået d. 22. juli 2019 kl. 10.15

Den elektriske bil er langt fra ny i vores gadescene. Men stadig mange mennesker er tvivlende overfor, at tage på en ferie med en elbil. Selv om det kunne have været en legitim bekymring i fortiden, er det i sommeren 2019 langt mere almindeligt i mange lande.
Hvad har ændret sig?

Få ting går så hurtigt som udviklingen inden for elektrisk og bæredygtig kørsel. Kig bare 5 år tilbage, hvor mange mennesker  ikke kunne forestille sig en bilferie med en el-bil. 

Nu bør det ikke længere være et problem! Antallet af ladestationer i ​​Europa, er de sidste par år vokset enormt, hvilket gør dækningen på din rute meget bedre.

Men bilerne selv har også gjort betydelige fremskridt; Det forbedrede udvalg af mange biler betyder, at du kan køre længere, og du har brug for et opladningssted oftere.


Forskel på E-Mobilitets indsatsen ned gennem Europa

Der er stadig forskelle mellem landenes indsatse på området. Og du bemærker det som en bilist hovedsagelig i dækningen af ​​opladningspunkter.

Når du kigger på mange udvalgte bilferielande, er du ofte på det rigtige sted: Holland, Belgien, Tyskland, Østrig og Frankrig investerer meget i elektrisk kørsel (og derfor også i opladning). Norge, Sverige, Polen og Estland er kendte for at være meget elektrisk venlige, men selvfølgelig skal man krydse andre lande.

 

Planlæg din rute - tjek dit betalingskort

Ligesom du er vant til med din benzin eller dieselbil, tænker du naturligvis din rute igennem. Så find ud af på forhånd, hvor du kan finde opladningspunkter, når du har bestemt ruten.

Opladning langs hovedveje er ofte ikke noget problem, men du skal også kunne køre de sidste stykker til din destination, komfortabelt. Det er ikke ubetydeligt, om du også kan bruge dit betalingskort på opladningsstederne. Bedre "safe than sorry"! Kontroller på forhånd, hvor du kan oplade!


Du kan f.eks. Bruge Ecotap Mobil app'en til at tjekke dine opladningspunkter indenfor Europa. På denne måde ved du hurtigt, hvor du kan finde opladningspunkter på din rute, og du kan tage på ferie uden bekymring. - OGSÅ elektrisk!

Sådan får du det maksimale ud af dit batteri til el-cyklen!

Opslået d. 8. juli 2019 kl. 5.10

Elektriske cykler er ikke billige. Så du vil også have batteriet (som er en dyr udskiftning) til at vare så længe som muligt. I det følgende, kan du læse vores anbefaling til, hvordan du sikrer dette:
Med flere og flere el-cykler, har udviklingen af ​​batterier været hurtig. Det betyder, at der gøres meget arbejde for batterier med en større aktionsradius, men også en længere levetid. På den anden side bliver batterierne til el-cykler også dyrere. Så når du skal tænke på udskiftning, er omkostningen større end tidligere.

Og selvfølgelig vil du gerne nyde din el-cykel så længe som muligt. Derfor deler vi i vores blog i en liste med tips, der øger levetiden og ydeevnen på dit e-cykel batteri - og - et antal der ikke gør.


Lad ikke helt op - og - aflad ikke for ofte

Batteriets levetid kan næsten tredobles, hvis du nøjes med at oplade til 80% af kapaciteten. Og at køre dit batteri helt "tomt" er heller ikke et smart træk.

Undgå derfor at oplade dit batteri helt og køre det til det mindste; begge har en negativ indvirkning på batteriets levetid


Vær forsigtig med lastning i frost eller høje temperaturer

Det er selvfølgelig ikke meningen, at du ikke længere skal bruge din cykel ved høje temperaturer eller vinterkulde. Det er rigtigt, at batterier (selv med el-biler), performer mindre godt i vinterkulde og dermed reducerer driftsradius. Hyppig opladning under disse omstændigheder har også en indvirkning på dit batteri.

Udsæt ikke dit batteri for direkte sollys. Du skal helst ikke parkere din el-cykel under den fulde sol, men hellere finde et mere skyggefuldt sted at parkere den. 


Pas på skader på dit batteri

Du er sikkert forsigtig med din el-cykel, men vær særlig forsigtig med batteriet. Selv mindre beskadigelser eller regelmæssige kollisioner eller stød, påvirker batteriets levetid og ydeevne. Forhindre det!

Er batteriet beskadiget; så pas på! Hvis du har haft uheld, eller anvender et meget brugt batteri, skal du være opmærksom. Du bør ikke længere bruge et beskadiget batteri, der lækker eller bliver varm. 


Vælg et "ungt" batteri

Selvom det er svært at kontrollere, når du køber en ny el-cykel, må du antage, at du har et ret nyt batteri. Dette er vigtigt, fordi batterier, der er blevet opbevaret i lang tid, også taber kapacitet.


Rengøring? Aldrig med højtryksrenser!

Det er ikke så besværligt, at holde din el-cykel ren og et batteri kan også modstå dette. Undgå dog at rengøre med højtryksrenser. Det er ikke nødvendigt og iøvrigt farligt, så vælg en noget mildere metode.

 

GOD SOMMER TIL DIG OG DIN EL-CYKEL!

Ny smart bænk fra Strawberry Energy

Opslået d. 24. juni 2019 kl. 3.10

Fra Strawberry Energy kommer nu denne smart bænk "MINI" - enkelt og moderne design, der er flot at skue fra enhver vinkel og passer ind mange steder som erstatning for tidl. bænke eller som ny i rummet. Nem at installere!!Ny mobil cykelparkering i beton

Opslået d. 8. maj 2019 kl. 8.35

Vores nye cykelparkeringer i beton eller fiberbeton – bLok og Téte-a-Téte – er designet med midlertidige bymæssige arrangementer i tankerne.


Billede: Téte-a-Téte


De kan også bruges, hvor permanent installation i jorden ikke er ønskelig eller mulig, hvor deres tyngde gør dem egnet til en placering ovenpå et stabilt underlag. Det integrerede hul eller stålramme, gør det nemt at låse cyklen sikkert.


Billede: bLok


Udover cykelparkering tilbyder de også siddepladser samt funktioner som en pullert/plint, hvor en trafikregulering er nødvendig. De kan tilpasses med logo eller eventnavn på siden.Nye servicestationer til cykler

Opslået d. 19. april 2019 kl. 7.15

Vi har udvidet vores program af udstyr til service af cykler i det offentlige rum, med en række komplette eller separate serviceenheder tegnet af danske L2Design i Aarhus. WAVE-grand er en serie på tre størrelser komplette servicestationer med indbygget aut. luftpumpe, ophæng med multiværktøjer, drikkevands-automat og vask. Slanger og stålwire har kontravægte, så de trækkes tilbage og beskyttes i stationen efter endt brug.De separate serviceenheder i samme designlinje, er komplementære enheder. De består eks. af standeren WAVE-care med ophæng og multiværktøj eller servicestationen WAVE-care4bikes med ophæng, multiværktøj og en manuel betjent fodpumpe, der kan sammensættes med drikkevandsstationen WAVE-stream. Den separate cykelpumpe WAVE-air kan leveres som manuel fodpumpe eller automatisk med en lydsvag kompressor.
Hjertestarter modul til Ecotap ladestandere

Opslået d. 21. marts 2019 kl. 4.50

Ecotap® er førende på innovation indenfor ladeløsninger til E-Mobilitet. Senest er efter to års samarbejde med Saved, en ung hollandsk virksomhed, udviklet et hjertestarter (defilibrator) -modul til Ecotap® ladestanderen Model SLAK2 WIDE.
Udviklingen af ​​en ladestander kombineret med et hjertestartermodul, var et logisk skridt for Ecotap® inden for missionen, at opbygge den bedste ladeinfrastruktur i verden på den mest bæredygtige og sociale måde. Udover at "producere" med henblik på SRI (Social Return on Investment) kan vi nu også opnå et socialt formål med vores ladestandere", siger Kees van Bergen, adm. direktør for Ecotap®.B.V.Nye designstolper i komposit

Opslået d. 5. marts 2019 kl. 6.25

MSL International har for nylig leveret 8m høje designstolper i komposit i RAL-farve 3004 til Västerås (S).
Stolperne er udstyret med interne LED RGB-sløjfer med drivere, lysdæmper og -styring til at synkronisere lyset til samme farve som indlægene i de semitransparente stolper. 

Effekten er blevet meget kraftfuld i farve og lys! Kompositstolperne er præfabrikeret med fastgørelse til 5 stk. LED armaturer fordelt efter kundens ønske.

NEWTEK bliver dansk distributør for Ecotap B.V.

Opslået d. 2. marts 2019 kl. 13.15

Fra 1. marts 2019 starter Ecotap officielt salg og distribution af sit program for ladestandere til elbiler gennem NEWTEK.Ecotap B.V., der har hjemme i Boxtel i Holland og skabt af tre lidenskabelige iværksættere med omfattende baggrunde indenfor mobilitetssektoren, er i dag en af Europas førende og mest innovative producenter af ladestanderer til elbiler, elcykler og elscootere.

Virksomheden og dens ejere involverer sig løbende i indsatser, der bidrager væsentligt til at forbedre, ikke kun menneskers livsmiljø, men miljøet generelt. I 2018 vandt Ecotap det største enkeltudbud i EU på 4.200 offentlige ladestanderer til elbiler samt var den første producent der opnåede den, i Tyskland, krævende typegodkendelse - ”Baumusterprüfbescheinung”.

For NEWTEK, der har repræsenteret Ecotap herhjemme siden 2016, er det en ny og spændende udvidelse af det nuværende E-mobilitetsprogram. ”Vi valgte fra starten af samarbejdet, at satse på salg af Ecotaps ladestandere til elcykler, da dette marked er i en kraftig vækst” forklarer adm.dir. Morten Nyholm Jensen. ”Det har dog altid været hensigten, at når der kom gang i elbilsmarkedet, ønsker vi at spille en rolle som leverandør til den danske infrastruktur”

Nyt bord-bænke sæt - VEGA PICNIC

Opslået d. 11. januar 2019 kl. 7.40

Vi lancerer nu i vores byrumsinventar "VEGA Picnic" fra danske out-sider.
VEGA Picnic er udviklet som et uformelt bord-bænksæt til projektet 'Drøn på' Skørping Skole. Projektets målsætning var at få de store børn - 'sofakartoflerne' - lokket udenfor i lyset og til at bevæge sig mere, gerne i fællesskab. Et af redskaberne til det, blev at skabe et 'cafémiljø' i en solrig krog af skolegården, hvorfra man kan følge med i livet på hele skolen.Fungerer soldreven belysning?

Opslået d. 2. november 2018 kl. 5.45

Mange spørger os, om solbelysning virkelig kan virke i vores nordiske klima? Og er det rentabelt? - Svaret på begge er et bestemt JA! Siden 2013 er der leveret og monteret over 2000 stk. ActiveLight™ SOLAR LED serie til nordiske kunder og de er drevet 100% på solskin / dagslys.Kungsbacka Kommune i Sverige, var tidligt med at investere i bæredygtig soldreven belysning. I 2012 blev der således installeret et lysanlæg på 23 stk. ActiveLight™ SOLAR 1.0 LED pullerter i Särö, som nu har været i drift i over 6 år. Intet elforbrug, ingen netafgifter og minimal vedlige-holdelse


I 2011 ønskede beboerne i området, belysning for at øge tilgængeligheden og sikkerheden på gangstierne i området. Dele af Särö mangler kraft til belysning, og kabler må ikke nedgraves på grund af store ældre træer.


Sammen med Kungsbacka Kommune og Särö Golfklubb blev der valgt en løsning med bevægelsestyret soldreven LED-pullert belysning. Den tændes kun, når personer bevæger dig henimod og forbi, hvilket er værdsat af beboerne, der ønsker at området skal forblive mørkt, så der stadig er optimale forhold til at observere stjernehimmelen. Belysningen blev let monteret i jorden ved hjælp af vores specielle varmgalvaniserede jordankre. En LCC-efterkalkule af Kungsbackas investering, montage og vedligeholdelse, beregnet for en 20 års driftsperiode, har vist en LCC-omkostning på 48 SEK / pullert / mdr. Omkostningerne ved en alternativ elektrisk forbundet LED pullert, inkl. kabler og el-forbrug har vist en tilsvarende LCC-omkostning på 74 SEK / pullert / måned = totalt 35% billigere med den soldrevne belysning!
Rss_feed