Dobbeltklik for at begynde at skrive
Dobbeltklik for at begynde at skrive

NEWTEK

Vi ved ikke hvad der sker i fremtiden! Vi kan kun være med til at påvirke den

Smart cykelparkering


BIKEEP


Vores bud på det 21. århundredes nemmeste måde at organisere sikker cykelparkering på. 


Cykeltrafikken er stigende i byerne og forventes at stige yderligere i de kommende år. Samtidig gøres der på alle niveauer meget for at få flere til at bruge cyklen. Men de færreste gør sig tanker om, hvor cyklerne skal parkeres, når de ikke er i brug. 

BIKEEP er en IoT-løsning. Forbundet til internettet 24/7 og forsynet med sensorer (+ evt. suppleret med kamera), vil forsøg på anbrud på låsesystemet, blive registreret og udløse en alarm. Desuden kan forbrug samt fejl registreres real-tids og statistisk.

Få adgang til BIKEEP parkeringsstanderen med RFID kort eller mobil app.Se på mobilen, hvor der er ledige standere

CYKELSKUR


Modulære cykelskure - Designet til at passe ind overalt! Et moderne modulært design der giver mulighed for den nødvendige 

størrelse. Specielt godt valg til parkering af dyre cykler, el-cykler og el-scootere ved stationer, domiciler eller campus. Kan også - evt. kombineret med vores læskærme / cykelbokse  som et Park+Bike koncept ved indfaldsveje. Adgang til skur (og bokse) med nøgle, nøglekort eller mobil app.


Cykelskurerne er konstrueret, så de efter behovet, kan udvides på bredden og længden, så størrelsen passer perfekt. Et bredt udvalg af dækmaterialer som træ, perforeret metalplade eller røget glas er de muligheder, du kan vælge imellem. Kontakt os, og vi vil skabe en løsning, der passer perfekt til dine behov

OVERDÆKNING


Overdækning af cykelparkering - i runde eller lige former


Bag den individuelle tilpasning  er et omkostningseffektivt og gennemtænkt modulært system. Kombineres evt. med aflåselige cykelbokse.

 

DUO-DECK


Solidt parkeringsstativ i to niveauer, hvor der kan vælges separat indkøringshjælp til det øverste niveau. 


En- eller to-sidet system med 90 ° eller 45 ° indstilling i begge planer. Udført i varmgalvaniseret stål  i henhold til DIN EN ISO 1461, med yderligere kantbeskyttelsesprofiler. Støttebøjle med beskyttelses-folie til at læne og fastlåse cyklen


CYKELBOKSE


Aflåselige bokse til opbevaring af en eller to cykler. Vi har forskellige typer til udendørs placering! 


Kan leveres med føringsskinne til cyklen og holder til forhjulet samt kroge til at hænge sit tøj eller hjelm. Adgang med nøgle, RFID kort eller PIN kode. Udført i varmgalvaniseret stål, men kan leveres lakeret i RAL farve eller med andre.  


CYKELSTANDERE MED LYS